Så vilka är vi och vad är våran specialitét?

Vi är två vänner som brinner för matlagning, Och Vi vill alltid att maten som vi gör ska vara vällagad och smakrik.

Vi heter Kevin och John. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet av restaurangverksamhet, matlagning och framförallt en genuin passion för vällagad mat från grunden!

Vi tycker att det saknas ett alternativ av det vi har med i våran matlagning. så vad är det som skiljer oss ifrån andra matlådor? Vi tillexempel använder torra stekpannor, som betyder att vi undviker olja & smör. vilket medger ett kalorismart tänk i varje portion. Lättprodukter är en stor del i våran verksamhet, vi byter ut livsmedel som har hög fett % till låga % livsmedel. Vi använder oss av näringsrika livsmedel, och en optimal storlek på portion som kommer att få dig till att kunna prestera bättre under dagen, istället för trötthet och mat koma. Därför vi skapade Mat-boxen.se som förutom allt detta dessutom är väldigt kostnadseffektivt, tidseffektivt och enkelt sätt att köpa din mat på!

Har du några frågor om oss eller våra hälsosamma matlådor? Tveka inte på att kontakta oss idag!

Våra öppettider:

Måndag – Fredag
08:00 – 16:00

Alla leveranser hämtas under våra öppettider. Ni hittar oss på Saltsjöbadvägen 1 A-G, 371 33 Karlskrona (Tyska bryggaregården 6). 0709289271 info@mat-boxen.se

    hälsosam lunch